Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

  DANUBA, svetovanje za življenje

Ženski krog

Enomesečni program Ženski krog bo zopet na voljo 20. APRILA. Prijave do 15.4.

Namen Ženskega kroga je, da vas skupina čudovitih oseb podpre, vam da moč in pogum, da stopite naprej proti zvezdi, ki vi ste. Proti vašim potencialom in darovom, ki čakajo znotraj vas.

Zavestnejše boste sebe in tega, kaj prinašate na ta svet, med svoje ljudi. Samozavestnejša ženska zmore sijati v vsakem trenutku, ne glede na to ali je prijeten ali neprijeten.

Naučile se boste, kako stopiti iz sence, kako biti pristna in avtentična oseba, kako to izražati in deliti dalje. Kako biti sprejeta, cenjena, vredna in vidna.

Verjamem, da podpora pravih ljudi, ustvarja neverjetne rezultate in čudeže!

Kaj prejmete?

4x video posnetek

4x avdio posnetek

4x skype srečanje

in

DARILO.

Nekaj pa naj ostane še skrivnost! Razkrijem samo udeleženkam.

Torej 1x tedensko prejmete video za motivacijo in navdih + avdio posnetek za preobrazbo vsega kar vam stoji na poti in vi sedaj ne morete naprej + skype srečanje. Ne bojte se, tudi preko skypa se bomo lahko samo slišale ali videle (po želji), tako, da boste ohranile svojo zasebnost. V kolikor pa bi želele, se lahko dobimo za zaključek tudi v živo.

Vaš prispevek je 150,00 eur. Prijavite se na [email protected]

Ste vredne, da vložite toliko denarja v sebe? Vem, da ga z lahkoto vlagate v druge. Zdaj ste na vrsti vi!

Kaj pravi Anita, ki je bila udeleženka takega kroga?

Glede na to, da sem bila soudeleženka prejšnjega ženskega kroga, moram komentirat, da me je Barbara izjemno presenetila s krasnim programom, neprecenljive stvari je delila z nami, da ne omenjam čudovitih meditacij, čistilnih izrekov, reševanja blokad na različnih področjih od samopodobe do odnosov...vse skrbno posname in pošlje na email, tako da lahko uporabljamo orodja do življensko kadarkoli potrebujemo še po delavnici...iz srca priporočam.

https://www.youtube.com/watch?v=aGuTfaBgeXo&t=2s