Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

  DANUBA, svetovanje za življenje

V protistresnem programu uporabljamo posebno tehniko Access Bars. Z njo dosegamo čudovite rezultate na vseh področjih, še posebno pa pri doseganju notranjega miru in ravnovesja.

Želite tretma?

Access Bars je orodje, ki omogoča drugačen način funkcioniranja na tem planetu. Večkrat, kot boste zagnali svoje barse, bolj se boste pričeli zavedati, koliko napora je dejansko potrebnega za delovanje iz misli, občutkov in čustev. Spoznavati boste pričeli tudi možnost delovanja iz dojemanja, vedenja, bitja in sprejemanja. Izvajanje barsov za večino pomeni, da si prvič dovolite nekaj prejeti brez obveznosti in premišljevanja.

Z izvajanjem barsov se prične razprševati električni naboj polarnosti, ki je shranjen v vaših možganih. Barsi so trdi disk vašega računalnika. To je material, ki ste ga shranjevali življenje za življenjem. Z izvajanjem barsov pobrišemo datoteke, da teh stvari ni več v našem sistemu in se ne pojavljajo več avtomatično. Z izvajanjem barsov spreminjamo verjetnost naših možnosti v prihodnosti.

Izvajanje Access Bars je tisočem ljudem pomagalo spremeniti mnogo vidikov v zvezi z njihovimi telesi in življenji, tudi s spanjem, zdravjem, telesno težo, denarjem, spolnimi odnosi, nervozami, stresom... V najslabšem primeru se boste počutili , kot da ste pravkar prejeli najboljšo masažo v življenju. V najboljšem se bo vaše celotno življenje s popolno lahkoto spremenilo v nekaj večjega.

Komu vse je ta tretma namenjen:

  • za otroke
  • pred testom
  • za nosečnice
  • proti stresu
  • v obdobju, ko smo nekje obstali
  • za ADD in ADHD
  • boljši spanec
  • če potrebujete globoko sprostitev...

Na vaši glavi je 32 točk, ki če se jih rahlo dotaknemo, sprostijo vse, kar vam ne dopušča, da bi prejemali. Te točke vsebujejo vse misli, ideje, prepričanja, čustva in razmišljanja, ki ste jih shranili v kateremkoli življenju. Vsaka Bars seansa lahko sprosti od 5-10 tisoč let omejitev. Access Bars pomaga tisoče ljudem spremeniti mnoge vidike, povezane z njihovimi telesi in zivljenji.

Na tretma se naročite na [email protected]

Kakšni so naši rezultati dela z metodo Access Bars:

- strah pred vožnjo z avtom se je pozdravil

- oseba se je pričela športno udejstvovati

- več mesecev vneti sinusi, so se pozdravili

- izginili so hemeroidi

- ni več slabe volje pri odnosu med mamo in hčerko, ni kontrole

- izginil je stres

- občutek neskončnega miru

- odličen spanec

- otrok se je umiril

- preboj na poslovnem področju

- kreativno ustvarjanje se je povečalo

...Za prispevek glej Cenik 

Dobrodošla. Vabljena, da postaneš nova članica naše spletne družine in prejmeš super darilo!

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible