Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

  DANUBA, svetovanje za življenje

Prepričana sem, da se vedno najde rešitev, pa čeprav je še tako težak problem. Tudi vaša težava je rešljiva.

Verjamem, da smo po svojem bistvu vsi LJUBEZEN in svetloba.

Verjamem, da je vse ostalo kar čutimo samo KONTRAST, ki smo si ga izbrali tu na Zemlji, da lahko vidimo, spoznamo, živimo boljše in kvalitetnjejše.

Predstavljajte si, da obstaja samo DOBRO. Kako bi spoznali, kako dobro se imate?

To lahko občutimo samo tako, da občutimo kontrast dobrega.

Kako bi lahko videli in občudovali zvezde, če ne bi bilo temne podlage noči?

Kako bi lahko ločili kaj je dobro in kaj ne, za nas?

Sem BARBARA PUST VELIKANJE , svetovalka za osebno rast in nov način življenja ali intuitivni life coach

Po poti mojega življenja me vodita iskrenost in srčnost. Učim se potrpežljivosti in poguma ter zaupanja v sebe.

KAKO VAM LAHKO POMAGAM?

Leta raziskovanja življenja, sebe, vpliv nevidnega na naše telo in dogajanje, so me oblikovala v zavestno žensko. Naredila sem čisto vse napake, da sem se naučila, kako lahko hodim z dvignjeno glavo po svoji poti. Zato vem, kako vam je pri srcu, ko se odločate za sebe. Izobraževala sem se na področju angelov, zdravilstva, marketinga, govorništva, da bi lahko sedaj služila vam in vas kar se da najbolje razumela.

KAKO LAHKO SODELUJEVA?

Delam online, kakor tudi osebno v mojih prostorih. Vabim vas, da si ogledate programe, ki jih ponujam in se nato pogovoriva o tem, kaj bi vam najbolj odgovarjalo.

Kontaktirate me lahko na [email protected]

Glej tudi cenik.

***

Tudi mene je življenje premetavalo sem in tja, dokler nisem sprejela odgovornosti zase. Veliko preizkušenj je bilo, zato vem, kako vam je sedaj pri srcu. In mogoče vam lahko prav zato še boljše pomagam.

Moj cilj je pokazati vam drugačen pogled na življenje, na dogodke, stiske, udarce... Z uporabo prav posebnih orodij in pravih korakov boste iz svojega življenja naredili već, kot si sploh lahko zamislite. Gre za preobrazbo kovine v zlato oz. problema v darilo.

Ljudem pomagam poiskati sebe, slišati svojo resnico, svoj tihi glasek intuicije, jo poslušati in upoštevati. Odložiti bremena in rečti JA življenju. Pokazati kje se trenutno nahajate, kaj je za vami in kaj pred vami ter kako se pomakniti naprej.

Verjamem, da je intuicija in stik z nevidnim svetom veliko darilo univerzuma. Slišati, videti, čutiti...nevidno je zame največji dar. In prav tu dobim vse odgovore zase in za vas.

Poznana sem po toplem in mehkem pristopu. In znam ustvariti prostor zaupanja, kjer se človek lahko odpre in pokaže vse kar je v notranjosti pripravljeno, da se preoblikuje v zlato.

In kaj še lahko povem o sebi?

Sem popotnica skozi labirint življenja z velikim zaupanjem v srcu! Rada potujem, rada imam knjige, rada plavam, občudujem morje, reke, jezera, potoke, rada imam otroke, rada sem v naravi, rada imam sonce, zemljo, zrak, rožice, svojo družino, sprehode, česnje, jagode, marelice...vonj po pokošeni travi, rada gledam kako jeseni pada listje na tla, kako šumi, ko hodim po njem, rada imam pomlad, ko se topi sneg in zacvetijo prve cvetlice, rada poslušam šumenje dežnih kapelj, rada imam prijazne ljudi, take ki jih že na daleč začutim. Rada delam z ljudmi, svetujem, zdravim, sem zdravilka po duši, rada osvetlim ljudem pot naprej, rada delim svoje znanje, rada prinašam sporočila onostranstva in rada pustim, da vsak vzame samo toliko, kot potrebuje v določenem momentu. Rada pišem, občasno celo tečem, rada imam majhne, vsakodnevne stvari, rada imam počitnice in nadvse rada zlivam ljubezen na ta svet. Ko bom velika bom obiskala Sedono v Arizoni:) in Havaje.

Kje vse sem se izobrževala?

Pri mnogih domačih in tujih učiteljih. Sledila sem naukom Ester in Jerrya Hicks, Oprah, Wyne Dyerja, Stevena Turroffa, moja največja učiteljica pisanja je še vedno Astrid Lindgreen...

Hvaležna sem vsakemu, ki je dodal kamenček v mozaik mojega življenja.

Sem reiki mojstrica, access bars praktik, eft praktik, angelska svetovalka, YaNCIS svetovalka, trenerka zavestnega ustvarjanja in voditeljica meditacij.

Klikni tudi na mnenja strank.

Vpiši svoje podatke in klikni send message. Tvoje darilo 3 preverjeni koraki do zdravih meja, te že čaka na tvojem mejlu!

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible

KONTAKT

Barbara Pust

Mrakova 58, Idrija

Tel.št. 031 356 644

E-mail: [email protected]

Skype: barbara.pust

Spletna trgovina Danuba

Video, audio BLOG

Danuba blog