Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

  DANUBA, svetovanje za življenje

ENERGIJSKE SKODELICE

Verjetno še niste pomislili, da so vsakodnevne besede, ki jih uporabljamo da drugim zaželimo nekaj lepega, posebna koda, ki pravzaprav blagoslovi osebo kateri so besede namenjene. Ob tem pa je še toliko lepše, ker se poleg blagoslova pojavijo tudi angeli. Besede, kot so DOBRO JUTRO, LAHKO NOČ, DOBER DAN, DOBER TEK, so tiste ki avtomatično pošljejo angela k osebi kateri so namenjene.

Zato so te skodelice tako posebne in vam pričarajo nasmeh na obraz. Energijska risba še dopolnjuje te besede in ojača prijetne vibracije, ki se širijo tako do osebe, kot do tekočine ki je v skodelici.

Energijske skodelice so zato idealne za darilo vašemu otroku, partnerju, sodelavcu, prijateljem, starim staršem... in sebi. Privoščite si počirek dobre volje že zjutraj ali z njim zaključite dan.

Naročila sprejemam na [email protected] ali pokličite na 031 356644

Klikni za ogled: https://barbarapust.webs.com/apps/photos/

Skodelico lahko naročite tudi preko spletne trgovine: http://danuba.moja-kosarica.si/si/

Se želite tudi Vi pridružiti tistim, ki že prejemajo naše novičke? Enostavno kliknite na modri gumbek Kontakt na vaši desni strani ekrana in vaše podatke bomo dodali na naš seznam. Ob prijavi prejmete darilo: brezplačni posnetek, ki vam pomaga pri premiku do željenega.

KONTAKT

Barbara Pust

Mrakova 58, Idrija

Tel.št. 031 356 644

E-mail: [email protected]

Skype: barbara.pust

Spletna trgovina Danuba

Obiscite naso trgovino in izberite nekaj za vecjo radost vasega zivljenja:

http://danuba.moja-kosarica.si/si/

GALERIJA SLIKGALERIJA SLIK

Recent Blog Entries