Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

  DANUBA, svetovanje za življenje

ŠOLANJE ZA INTEGRALNEGA SVETOVALCA

Izpopolnite se za avtentično, samostojno in praktično Integralno svetovanje.

Vas je življenje v preteklosti preizkušalo in vas obogatilo z mnogimi spoznanji? Raziskujete, kaj se zgodi, ko začneta um in srce sodelovati? Čutite v sebi močno željo po integraciji lastnega znanja in intuicije? Želite pomagati sebi in drugim?

Če ste si odgovorili z DA, potem berite naprej…

Že dlje časa se spoznavate, izobražujete, aktivirate potenciale in napredujete na poti samorazvoja. Ko padete, se poberete in greste naprej po vaši poti. Povezujete se s seboj, iščete odgovore v sebi in tudi znate prositi za pomoč ko jo potrebujete, prebujate svojo veličino v sebi in vsak dan izbirate in zavestno kreirate boljše življenje.

Večino časa živite trenutek v polnosti, v sebi, ne glede na to, kje se nahajate. Ali pa šele dobro začenjate vstopati v svet praktične duhovnosti in vas to zelo privlači. V vas se vsak dan močneje prebuja in jasneje sliši glas: »Pomagaj drugim... služi drugim…«

Draga bralka, dragi bralec… čas je…

… da začneta vaša zavest in duša v polnosti sodelovati.

… da začnete z zgledom in celostnim svetovanjem prebujati v ljudeh notranjo moč, jim pomagati osmisliti in zaživeti življenje.

… da začnete izpolnjevati svoje poslanstvo, izboljševati svet, v katerem bivate in se samo-uresničujete.

Šolanja se lahko udeležite, če ste:

 • iskren, dobronameren posameznik, ki že dlje časa konkretno dela na sebi, se redno izobražuje in si srčno želi pomagati drugim, da najdejo sebe.
 • verjamete v sodelovanje in povezovanje posameznikov ter uživate v tem kar delate.
 • zavedni, da lahko veliko daste drugim in da lahko vsak prispeva k boljšemu svetu s tem, kar ima v sebi in od tam, kjer je.

Izpolnjujete pogoje in se še vedno sprašujete, ali je to šolanje res prava izbira za vas?

Potem pa kar preverite, ali se najdete v naslednjih opisih:

 • Želite si osebno preobrazbo, ki bo kot pika na i vašemu dosedanjemu delu na sebi.
 • Sprašujete se, kako povezati svoj um in srce ter kako to znanje uporabiti v praksi.
 • Veste, da lahko povežete v celoto vsa svoja dosedanja znanja in jih dopolnite z novimi, v optimalnem času, ne veste pa KAKO to storiti.
 • Verjamete, da se lahko razvijete v iskrenega, korektnega in uspešnega integralnega svetovalca, a čutite, da vam še nekaj »manjka«.
 • Všeč so vam raziskovanje delovanja človeka in življenja, psihologija (zavest, podzavest in nezavedno) ter metafizika (energije, vodniki, duša, onostranstvo, stare modrosti).
 • Želite uporabiti filozofijo praktične duhovnosti (samospoznavanje, samorazvoj in samouresničevanje) v svojem življenju in nato prenesti to znanje na vaše stranke.
 • Izjemna pot učenja je za vami in veste, da se napredovanje v resnici nikoli ne konča, preživeli ste že veliko porazov in tudi uspehov ter si močno želite integrirati vsa znanja in upoštevati intuicijo pri vašem delu.
 • Prepoznavate bogate izkušnje sočloveka in predavateljic ter želite uporabiti spoznanja in lekcije v svoji praksi.
 • Pravi trenutek za vas se želite osamosvojiti v poslovnem življenju in entuziastično opravljati vaše poslanstvo, imeti toliko prostega časa zase in za družino, kot si ga želite in zaslužiti ravno prav, da omogočite sebi in svojim otrokom kvalitetno življenje.
 • V šolanju pričakujete strokovnost, avtentičnost, individualen pristop ter sodelovanje in podporo skupine.

Namen šolanja je integracija vseh starih in novih znanj, metod, izkušenj in pristopov v storitev integralnega svetovanja.

Skozi celosten pristop želita predavateljici predati svoja strokovna znanja, dolgoletne osebne izkušnje in izkušnje dela s strankami ter osebne intuitivne usmeritve na enostaven, razumljiv in praktičen način. Na tak način želita prispevati k izboljšanju kvalitete naših življenj in doprinesti h korektni in strokovni ponudbi svetovalcev v Sloveniji in izven njenih meja.

Cilji šolanja so jasni in visoko zastavljeni, a ob rednem, doslednem in osredotočenem delu realno dosegljivi:

 • Udeleženci razširite svojo perspektivo dojemanja, skozi različne vidike spoznavanja sebe, drugih in življenja.
 • Naučite se svoja dosedanja in nova znanja integrirati v praksi.
 • Odprete svoje intuitivne kanale in se jih naučite krepiti.
 • Se še bolje zavedati svojega vodstva in se mu prepustiti.
 • Izdelate osebne strategije reševanja problemov, samopomoči in ustvarjanja pozitivnih sprememb, sugestivni program, poslovni načrt in še mnogo več, kar doprinese k osebnemu in poslovnemu uspehu.
 • Aktivirate svoje speče potenciale in jih uporabite v svojem življenju in pri svojem delu ter začnete takoj uresničevati svoja poslanstva.
 • S svojim iskrenim in dobronamernim svetovalnim delom konkretno pomagate drugim izboljševati počutje in dvigovati kvaliteto življenja.
 • Z delom, v katerem uživate, odlično zaslužite, svoje obilje delite z drugimi in si ustvarite več prostega časa zase in za svojo družino.

Ali so tudi za vas naslednje prednosti šolanja pomemben element odločitve?

 • Strokovno znanje podano na konkreten, enostaven in vsem razumljiv način za zadovoljujoče in uspešno svetovalno delo.
 • Prepletenost dveh različnih pristopov, znanj in vidikov predavateljic, z namenom širjenja obzorij.
 • Optimalna časovna razporeditev modulov in šolanja.
 • Uporaba filozofije praktične duhovnosti.
 • Učenje skozi lasten proces (lahkotnejše delo na sebi in preobrazba neželenega v želeno) in pridobivanje izkušenj.
 • Povezovanje intuicije in strateškega načrtovanja.
 • Individualen pristop k posamezniku.
 • »Več glav več ve«- izkoristek moči skupine (povratne informacije, nasveti, podpora, praktično delo na udeležencih skupine...)

V času šolanja se bomo dotaknili in predelali konkretne vsebine, ki so osnova za izpolnjujoče odnose in uspešno svetovalno delo.

Vsebine so del večletnih raziskovanj in preizkušanj ter nadgradnja starodavnih znanj.

Šele ko spremenimo notranji svet, se spremeni naš zunanji svet. Človeka vodi podzavest, ki je po naravi lena. Zato je potrebno vztrajno ponavljanje nove navade ali prepričanja, da preraste staro in se utrdi v podzavesti.

Vsak modul združuje teoretično in praktično znanje. Že na samem predavanju se utrjuje znanje s pomočjo vaj, ki se jih izvede individualno ali skupinsko. Udeleženci dobijo tudi vaje, ki jih opravljajo doma, in s pomočjo katerih utrjujejo pridobljeno znanje, ozaveščajo ter krepijo svojo intuicijo.

Predelali bomo naslednje tematike:

modul: SKRB ZA TELO
Spoznali boste, kako pomembna je skrb za telo in kako vam lahko samo koristi, ko vaše telo sledi vašemu osebnemu razvoju.

modul: ZAVEST

Zavest kot kompleksen del uma bomo pogledali iz različnih aspektov. Ugotovili bomo, kako izkoristiti naravno možgansko valovanje oziroma kako ga ustvariti. Preverili bomo vrednote in vrednostni sistem, spoznali ustvarjalni prostor in pomen povratne informacije.

modul: METODE TRANSFORMACIJE

Naučili se boste novih metod transformacije, se naučili integrirati stara in nova znanja in jih uporabljati v praksi.

PODZAVEST IN NEZAVEDNO

V naši podzavesti je shranjeno vse, kar smo kadar koli slišali, vonjali, okušali, vedeli ali doživeli. V tem modulu se bomo naučili ozaveščati in nevtralizirati pretekle dogodke, preobražati prepričanja ter komunicirati s svojim višjim jazom.

modul: INTUICIJA 1. DEL

Intuicija se manifestira preko različnih kanalov. Delali boste na odpiranju intuicije, se poglobili v meditacijo in jo uporabili tudi za preobrazbo prepričanj v povezavi z intuicijo. Prav tako vam bo odgovorjeno na vsa vaša vprašanja v povezavi z inuticijo.

modul: INTUICIJA 2. DEL

Tematika četrtega modula zajema energijsko urejanje poslovnega in domačega prostora, energijsko čiščenje entitet.

modul: SENCE, DAROVI IN POTENCIALI

V naši temi se skriva svetloba in ravno sence nosijo največja darila za nas. Morda se boste prvič v življenju soočili s svojimi potenciali in jih začeli takoj uporabljati. Spoznali boste svoja poslanstva in jih začeli izpolnjevati. Pripravili boste svojo osebno življenjsko vizijo in korake do izpolnitve.

modul: OBČUTKI IN ČUSTVA

Pogledali bomo raliko in pomen občutkov in čustev. Ugotovili bomo, kakšne koristi nam v resnici prinašajo kontrasti, upor, namera in dvigovanje vibracije.

modul: POSLOVANJE

modul: POSLOVANJE

V zadnjem modulu boste sestavili poslovni načrt, ki je živi zemljevid poslovanja vsakega podjetnika. Seznanili se boste z etičnim kodeksom Integralnega svetovalca in ga dopolnili s svojimi dopolnitvami. Naučili se boste skrbeti za svoje podjetjem, poslovanje in denar iz energetskega vidika.

Šolanje bo potekalo ON LINE, preko posnetkov in v živo v okolici Ljubljane.

 • Oblikovala se bo manjša skupina, ki bo podpirala tako individualno kot skupinsko delo.
 • Šolanje bo potekalo 9 mesecev in sicer od oktobra 2016 do junija 2017. Podrobnejši terminski in vsebinski plan prejmejo udeleženci po prijavi.

Šolanje je razdeljeno na 9 modulov.

 • 45 ur predavanj (ki jih boste poslušali kar doma ali kjerkoli boste želeli, enkrat ali večkrat) in praktičnega dela,
 • 4 ure uvodnega in zaključnega srečanja,
 • 4 ure za izpit iz teoretičnega in praktičnega dela,
 • najmanj 18 praktičnih in učinkovitih vaj za utrjevanje.

Investicija vase je lahko najboljša investicija v vašem življenju, ki vas resnično obogati in vam je nikoli nihče ne more vzeti.

Redna cena šolanja za Integralnega svetovalca, ki vključuje 9 modulov in vsa predavanja, posnetke in drugo gradivo za prakso, vaje, izpit in diplomo, znaša 1.197€.

 • Pri enkratnem plačilu šolanja udeleženec prihrani 119,70 €,
 • ki jih lahko nameni za uresničitev druge želje. Cena z upoštevanim 10 % popustom znaša 1.077,30 €.
 • Pri obročnem plačilu pa udeleženec plača 9 obrokov po 133 € ali po dogovoru.
 • Dodana vrednost šolanju
 • V letu 2016- 2017 sva za udeležence šolanja pripravili dodano vrednost šolanju, IZJEMNE BONUSE, ki vas bodo dodatno podprli pri integraciji vseh znanj in vas pospremili na pot osebne prakse.

Bonuse šolanja sva zbrali v dveh sklopih:

1. PROSTOR ZA PODPORO IN POMOČ V ČASU ŠOLANJA

Skozi celotno trajanje šolanja vam bo na voljo PRIVAT Facebook skupina, ki jo bo vodila Barbara in vam odgovarjala na vprašanja v povezavi s šolanjem. Glavni namen omenjene skupine je izmenjava mnenj, izkušenj, pomoč in podpora udeleženk med seboj.

Prav tako vam bo na voljo Alexandra po elektronski pošti, ki vam bo odgovarjala na vprašanja in vas podpirala v času osebne transformacije v povezavi s šolanjem.

2. EDINSTVENI, ZAGOTOVO NEPONOVLJIVI DOGODEK V ŽIVO

ki bo v mesecu maju 2017 in bo vključeval kar 3 bonuse, kjer se boste uskladili sami s seboj in s svojim bistvom ter zažareli v svoji edinstvenosti.

 1. BONUS: ”VPRAŠANJA IN ODGOVORI V ŽIVO”, v trajanju 2 ur
 2. BONUS: MEDITACIJA V OBJEMU MIRU IN NARAVE, v trajanju 1 ure
 3. BONUS: SAMOZDRAVLJENJE NA ENERGIJSKIH CENTRIH, ki poteka organizirano in pod strokovnim vodstvom, v edinem znanstveno priznanem območju zdravilnih energij v Evropi, v trajanju 1 ure

Certifikat za uspešno zaključeno Šolanje za Integralno svetovanje

Vsak udeleženec prejme, po uspešno zaključenih 9 modulih, opravljenih vajah in izpitu, certifikat za samostojno Integralno svetovanje.

Predavali, usmerjali, podpirali in spodbujali vas bosta strokovno usposobljeni ženski in avtentični mami, ženi, prijateljici različnih pristopov, delovanja in razmišljanja.

• Barbara Pust, je svetovalka za osebno rast in nov način življenja. Njen cilj je pokazati vam drug pogled na življenje, na dogodke, stiske, udarce...
Z uporabo prav posebnih orodij in pravih korakov lahko iz svojega življenja naredite več, kot si sploh lahko zamislite. Gre za preobrazbo kovine v zlato oz. problema v darilo. Z uporabo modernih metod in starih modrosti ter močno intuicijo, pomaga tako skupinam kot tudi posameznikom do srečnejšega življenja.• 
• Alexandra Pi Bachel, mentorica za boljše počutje in kvalitetnejše življenje, ki s svojo strastjo in praktično duhovnostjo pomaga ljudem ozaveščati ter jih uči, kako komunicirati in sodelovati s svojo podzavestjo in zavestjo, v polnosti sprejeti svojo veličino in celostno zaživeti življenje.
Dodatne informacije in rezervacija mesta na šolanju
Svojo udeležbo lahko rezervirate najkasneje do 03. oktobra 2016 po elektronski pošti: [email protected]

V primeru, da vam nisva odgovorili na vsa vprašanja, vas vabiva na brezplačni 15 minutni uvodni razgovor (SKYPE). Razgovor je namenjen tudi vsem vam, ki resno razmišljate o vpisu, a vas prevzemajo dvomi in bi jih želeli s pomočjo dodatnih informacij razbliniti ter spoznati vašo resnico.

Vprašajte se, kako velik je lahko vaš osebni in poslovni napredek, če se udeležite šolanja.

Povežite vaša stara in nova znanja in odkrijte neskončne možnosti življenja. Ljudje potrebujejo vaše darove za boljše počutje. Pomagajte jim. Pripravljeni ste. Kajti, ko najdete sebe, lahko pomagate drugim, da najdejo sebe.

Želiva vam vse dobro,

Barbara in Alexandra

Video vabilo na šolanje