Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

  DANUBA, svetovanje za življenje

Rad vidim, da se svet prebuja. Rad vem, da se ljudje počutijo bolje. Rad vem, da je bolezni vse manj. Rad vem, da se blaginja kaže vse močneje. Rad si zamišljam, kaj je v mojem Vrtincu, da bo v dobrobit vsega človeštva. Rad vem, da se blaginja človeštva kopiči. Rad vidim posameznike po vsem svetu, ki so se začeli zavedati tega in dopuščajo, da dopuščajo, da jim življenje preplavlja obilje. Rad opazujem uspeh ljudi in kako Vse raste in raste in raste. Rad se počutim dobro večino časa.

Rad imam svoje prijatelje. Rad imam svoje sodelavce. Rad imam cestne povezave v naši državi. Rad imam promet. Rad imam tehnologijo. Rad imam svoj računalnik. Rad imam internet. Rad imam medije. Rad imam Blago-Stanje tega planeta. Rad vem, da je vse dobro. Rad čutim, da bistvo tega, kar zares Sem, teče skozi mene. Rad sem v tem telesu. Rad imam življenje. Rad imam nasprotja, ki mi jih ponuja. Rad imam svoj Sistem Vodstva, ki me vedno opozori kje sem v odnosu do Vsega, kar je, in tega, kar si želim. Rad prepoznam neprijetna čustva.

Rad iščem in najdem misli, ki vzbujajo prijetno počutje. Rad imam občutek olajšanja. Rad se prepuščam toku. Rad živim to življenje. Rad ustvarjam premišljeno. Rad sem tu v fizični obliki. Rad služim drugim kot vzor Blago-Stanja. Rad čustveno povzdignem ljudi. Rad sem povezan z Izvorom. Rad služim kot nasprotje. Včasih sem rad lačen, da je potem hrana tako okusna. Včasih si rad ne dovolim biti skladen s tem, kar sem, da sem potem prijetno vznemirjen, ko sem skladen s tem, kar sem. Rad imam občutek, da vem, kaj storiti, tudi če tega ne počnem.

Rad vem, da je Blago-Stanje sestavni del tega Vesolja. Rad vidim, da bogastvo prevladuje. Rad vem, da sem nefizična energija in da je del mene osredotočen tu v tem fizičnem telesu, da je Izvor vedno z mano in se zaveda ne le mojega fizičnega dela, temveč mene kot celote in me kliče. Rad imam svoj Sistem Vodstva, ki mi pomaga slišati klic Izvora. Rad imam občutek, ki ga vzbuja neprijetno čustvo, saj mi daje vedeti, da ne grem v smeri Izvora. Rad imam nadzor nad svojimi izkušnjami.

Rad opuščam nadzor nad drugimi. Rad opuščam vse, kar nima zveze z mano, kar vključuje vse, razen mojih misli, besed in dejanj. Rad imam učitelje Blago-Stanja. Rad sem živ. Rad imam nasprotja. Rad imam svoje notranje vodstvo. Rad imam tebe. Rad te imam. Rad te imam... In edini cilj, ki ga imam je, dobro počutje, ne glede na to, kaj mi prinese življenje.

nadaljuj...

Abraham-Hicks, Chicago, 2008

Prijavite se na novičke:

[email protected]

in

Kaj, ce bi lahko danes sebe sprejeli, vsaj za nekaj trenutkov, brez predsodkov, brez krivde, brez sramu? Kako bi se pocutili?

V rokah imam cudovit sistem Vas osebni energijski karakter, ki vam lahko pomaga pri razumevanju in sprejemanju sebe. Bi radi to izkusili?

Vam ni vsec vas karakter? Bi zeleli biti druga oseba? Verjetno si je vsak od nas ze zelel biti nekdo drug. Vendar vemo, da smo tu z namenom. In ta namen je samo nas. Kako vedeti, kaj to je? Vse se pricne pri sprejemanju sebe.

Ste ze videli hrusko, ki si zeli biti jagoda? Ali psa, ki si zeli biti hruska? Verjetno ne. In tudi mi ne moremo biti druga oseba. Smo lahko samo to, kar smo v resnici. Taki ste z namenom. V sebi nosite prav posebno darilo. Pa veste kaj to je?

Samo dokler ne prepoznamo darila, ki ga nosimo v sebi, si zelimo biti nekdo drug. Ko se prepoznamo, se zacnemo ceniti, se imeti radi, spostovati. Vse to, kar si sedaj zelimo od drugih, dobimo v sebi.

Vabim vas, da se udelezite spletnega druzenja Moj osebni energijski karakter, ki bo v nedeljo, 23.11. ob 18.00 uri.

Prijavite se z obrazcem na desni strani. Vpisite na katero delavnico se prijavljate.

Vas prispevek je samo 25,00 eur.

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible

Kaj vse obsega?

  • spoznavanje osnovnih karakterjev
  • dolocanje kateri karakter smo mi
  • spoznavanje darila, ki ga nosimo v sebi
  • intuitivno spoznavanje karakterja

Komu vse je namenjen?

  • vsem, ki si zelite vedeti vec o sebi
  • vsem, ki se ne cenite
  • vsem, ki ne veste kaksno je vase darilo svetu