Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

  DANUBA, svetovanje za življenje

Dobrodošli

Draga obiskovalka / dragi obiskovalec

Si želite srečnejšega življenja?

Si želite uresničiti to, za kar ste poslani?

Si dovolite odkriti darove in potenciale, ki so v vas?

Naj vaša duša zapleše od sreče in naj ji telo sledi.

Dovolite si ureničiti vse po čemer hrepeni vaše srce.

Včasih si neko stvar tako zelo želimo, da se še vidimo, kako to že imamo, pa vendar se nič ne premakne v pravo smer. Hrepenimo in naše srce je nasmejano do ust, pa vendar.... ne razumemo. Kaj se dogaja? Zelo očitno imamo nekje v svoji podzavesti strahove, ki so večji od naše želje.

Kako te strahove premagati in spet 'zlesti na zeleno vejo'.

Verjetno vsak dan dobite kako vabilce za tako in tako delavnico, terapije, zdravo prehrano. Verjamem, da je vsak malce zmeden, ko se podaja na pot samoraziskovanja. Toliko informacij je na tržišču, da je težko vedeti, kaj je prav in kaj resnično deluje. Vsak zatrjuje po svoje, da je to kar on ponuja, najboljše. Pa je res tako? Prav je, da smo ob tem malce skeptični in predvsem, da upoštevamo svoje občutke ob tem. Kar je prav za soseda, mogoče ni prav za nas. To kar nekomu odgovarja, ni nujno, da tudi nam. Vsako telo je drugačno, zato je potrebno upoštevati to dejstvo in se poslušati. Ni drugega vodila, kot vaši občutki, ki so vaš pravi kompas. S tem zavedanjem boste lažje izbrali tisto pravo pot zase.

Ne obremenjujte se s preteklostjo in z vsem kar vas drži na mestu. Osredotočajte se na tisto najbolj važno, vašo pravo izvorno iskrico, ki je v vas. Kaj ona pravi? Najhitrejša ozdravitev se lahko zgodi že samo z zavedanjem te velike resnice. In kako je lahko še boljše kot to? Kaj vse je še mogoče?

Poslušajte sebe, pa se ne boste izgubili. In poslušajte sebe, saj nihče ne ve, kje ste trenutno na svoji poti in kaj je prav za vas, da izkusite. In ja, so samo izkušnje in je izku?anje. Prav ali narobe ne obstaja.

Verjetno ste že slišali za matriko. Sama si jo predstavljam kot mrežo, ki vsebuje vse. Obstaja veliko matrik (mrež), ki vsebujejo določene podatke. Te podatke smo ljudje sprejeli za svoje in po njih se ravnamo, v okviru tega živimo. V kateri matriki (mreži) živite? Ste se že kdaj vprašali, kaj če obstaja nekaj drugega, drugačnega, drugo razmišljanje, drug vidik, drug pogled? Je vse to možno? V tej matriki v kateri smo sedaj, poznamo čustva, zavest, podzavest. Kaj če pred davnimi časi tega ni bilo? Kaj če je bila samo zavest?

Dovolite mi, da vam stojim ob strani na poti ponovnega odkrivanja vaše (samo)zavesti!

Zakaj pravzaprav delam, kar delam? Ker verjamem in vem, da je vse razen ljubezni iluzija. Ker verjamem, da smo lahko srečni in je prav, da smo srečni. Ker imamo vse kar potrebujemo, da odložimo vsa bremena, vse nahrbtnike, ki jih nosimo že tisočletja s seboj.

Vem, da je vse tako, kot je najbolj prav za vse v tem trenutku. Vem, da je za vse poskrbljeno. In vem, da obstaja pot iz drame.

Kaj novega lahko spoznate, če se mi pridružite? Kakšni čudeži nas čakajo na poti?

Vsekakor boste občutili spremembe v svojem življenju. Spremembe na bolje. Vso odgovornost za svoje življenje boste prevzeli v svoje roke. Opremili se boste z vsem, kar je potrebno za sre?no in radostno bivanje. Izgovorov ne boste več potrebovali! To je izkušnja, ki jo ne smete izpustiti.

Z vami bom delila tudi vse svoje znanje in izku?nje, ki sem si jih pridobila na svoji dolgoletni poti, tudi ob mnogih grenkih in žalostnih trenutkih.

Med drugim bomo trenirali našo intuicijo, ki se kaže kot jasnovidnost, jasnosličnost, jasnovednost, jasnočutnost. Skozi določene vaje in z uporabo raznih kart bomo trenirali te povezave. Zmojstrili se bomo v povezovanju z našimi vodniki, našim višjim jazom, stvarnikom in zaupanju v sebe.

Kaj lahko pričakujete?

Zaupanje v svojo intuicijo

Celostne rešitve za hujšanje

Izboljšanje samopodobe

Uspešnost v poklicu

Dobro povezavo s svojim vodstvom

Odgovor na večno vprašanje: Zakaj denar noče k meni in zakaj prehitro oddide?

Poleg tega boste spoznali načine za očiščenje vseh negativnih vzorcev, ki jih boste odkrili na naši skupni poti

Naučili se boste kako izbrati novo vibracijo, ki vas bo podpirala ter kako izvajati intuitivne readinge

Pridobili boste obilo podatkov kako naprej

Poiskali boste usmeritve za svoje najbližje

In ne nazadnje: Sami sebi in svojemu življenju boste podarili veliko darilo.

Ker ste nam dragoceni, pridemo tudi v vaš kraj. Izvajamo skupinske delavnice po celotni Sloveniji, intuitivno svetujemo tudi na daljavo, prek skypa, telefona, e-maila.

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible

Zgoraj vpisi podatke in prejmi brezplacen posnetek, ki ti pomaga pri premiku do želenega.

KONTAKT

Barbara Pust

Mrakova 58, Idrija

Tel.št. 031 356 644

E-mail: [email protected]

Skype: barbara.pust

Spletna trgovina Danuba

Danuba Blog